morgonsmarr



Pappa kom hem från matmässan igår med ett recept på "energidryck" och jag kände ju självklart att jag var tvungen att prova det. Resultatet blev riktigt bra, bortsett från att jag inte hade någon krossad is hemma. Viktigt att komma ihåg är att drycken är godast när den är väl nerkyld.

Drycken innehåller:

1 dl frusna bär
3 dl apelsinjuice
3 ägg
1 msk socker
krossad is/några isbitar

Själv slängde jag även i en halv banan och det blev grymt. Drycken funkar säkert lika bra med jordgubbar, blåbär eller annan frusen frukt och socker kan man ju ta efter behag, hehe.

taggar söndagsmys



Bilder tagna 2008, 2009, 2010

ÅH vilken nice sovmorgon! Ibland är det riktigt skönt att sova ensam, men nu längtar jag till ikväll när jag får träffa Eric som jag inte har umgåtts med på två dagar. Hoppas på bio, middag eller annat söndagsmys!

barnpasseri

Sitter barnvakt för världens gulligaste ungar. Ikväll har jag fått frågorna "Vad betyder kapitulera"? "Är det förbjudet med ormtjuseri"? och av minstingen fick jag även frågan "När ska du gå hem"? hahahaha barn är roliga. Nu har två av tre deckat i soffan. Jag vill också vara liten och decka i soffan klockan tio!

broke my eyes

Sitter just nu i sängen insvept i mitt täcke och känner efter om min mage pallar frukost snart. Har alltid haft svårt att äta när jag har fått för få timmars sömn. Eller så har det att göra med att det var partaj igår!
Hade en asnice kväll bortsett från lite missförstånd här och där. Började festen hemma i Louise härliga rum med gott femtiokronorsvin, det går alltid hem! Så där satt vi sex tjejer och var allmänt tjejiga. Lekte lite lekar, snackade skit och lyssnade på go musik. Sedan drog vi till Excet. Får väl säga att det var ett sådär ställe.. Där hängde lite för slaffsiga, förvuxna fjortisar men jag är berädd att ge stället 2 av 5 ostbågar (som Alison skulle uttryckt sig) för att de stundvis spelade så bra musik.

Ska snart ta tag i mitt liv. Göra något åt spöket i spegeln, klä på mig och dra in till stan för att plugga religion. YES!







jobb jobb jobb

Sitter och jobbar för fulla muggar! Det går riktigt bra idag, har tjänat 240 kronor på en timma! Funderar på att kämpa mig fram till 18 kunder idag. Då slår jag mitt rekord och så kan jag gå hem och sova gott inatt. Imorgon är det freeeeeeeeeeeedag, YES! Är himla sugen på utgång men är inte riktigt säker på vad det blir. Får se var jag hamnar!

ha det gytt, Ciao!


pensionärsdrömmar

Herregud vilken cpkall dag. Jag sitter här och granskar mina rödflammande och svidande händer som antagligen reagerade lite för chockartat när de kom i kontakt med handkräm. Fan också.
I övrigt har det varit en fin dag i den bemärkelsen att

1. Vi har haft halv buffertdag
2. Arbetsintervjun gick alla tiders
3. Jag har fått bud på mina traderasaker(!)

Trots att klockan bara är barnet kan jag knappt hålla ögonen uppe längre! Tänker göra en tidig kväll ikväll och drömma om första kaffet på en av gbgs alla uteserveringar. När man sitter vänd mot den minimala solstrålen som letar sig in mellan husen samtidigt som man blundar och ler. Lite 50+ sådär va. Eller hur Charlotte?





morning friends

Vaknade imorse och var bokstavligt talat helt död. En enda tanke nådde mitt medvetande; sov vidare sov vidare, och det var precis det jag gjorde. Tyvär vaknade jag igen, inte lång tid efter av att min mobil började vibrera hysteriskt. Grattis-sms ramlade in, blandat med sms från förvirrade vänner som undrade om jag inte fyller år i juni..
FUCK facerapes säger jag bara! Varför har just jag fallit offer för denna hemska företeelse? Okej då, kanske inte är så oskyldig själv, he he. Öga för öga, tand för tand, det får man ta.

För övrigt har jag precis skrivit klart ett kåseri och tryckt i mig två citronmuffins och en underbar kopp kaffé. Nuska det pluggas staden och framtiden.

Ciao



några bilder tagna av mig, förra våren. Längtar


tips

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2355957

tradera is my friend



Vunnen auktion: 32 kr

sömndag




Bild från lördagsmyset innan Ada´s som för övrigt var en upplevelse i sig..

Då var det bara att börja tagga inför skolan igen efter ett skönt lov. Har bland annat spenderat en helg i Stockholm och träffat släkt och vänner. Har även fyllt på garderoben lite.
Den kommande veckan är som vanligt fylld av plugg och kvällsjobb men även jobbintervju på onsdag. Spännande! 

Nu har jag legat i sängen sedan igår morse med undantag för intag av fet mat och dryck, (i soffan) ALLTSÅ: Dags för att dra med Eric ut på en uppfriskande promenad i ett kallt Göteborg.

just vaknat upp ur dvalan

Efter ungefär ett års bloggpaus kändes det som att det var dags igen. Få inga höga förväntningar nu.. Vi får se hur länge detta påfund varar, jag ju inte speciellt tålmodig. Saker är kul någon vecka och sedan ska de bytas ut. Nya årstider, nya idéer och snart är det ju vår. Men som sagt, vi får se hur det går. Blir så pepp av alla coola bloggers som nu för tiden som tjänar massa pengar och blir snygga och kända och byter frilla och får skriva på olika kontrakt hit och dit.. haha nu ska jag inte dra det för långt men en ny frilla kanske vore nice, eller iallfall färga håret rött igen. Just nu är det en blandning av lite allt möjligt..

Ska nu springa iväg och ta ut lasagnen ur ugnen. Den ska sedan avnjutas med mor och far och på kvällens planering står det POKER med guldglittrig penna. Det står även öl och vänner. Inom parantes!


RSS 2.0