så jag vill ha det

Söndag igen - och bloggdags! VILKEN HÄNDELSERIK HELG! GILLA på det! Både bra och dåliga saker har hänt, men mest bra. Det bästa av allt är att jag har hunnit träffa alla fina människor som ligger mig varmt om hjärtat. KÄRLEK TILL ER! I fredags var det krök hos Vickevire och det var - som vanligt en mer än lyckad kväll. Jag behagade att vakna klockan halv 6 kvällen därpå. Utvilad gick upp och slaffsade i mig lite mat samt gårdagens vaniljhjärtan. Kände mig lite bakis, hade mensvärk, såg ut som en rysk h*** (no bad feelings) men var FRUKTANSVÄRT taggad på kvällens vinmys hemma hos Patten! Det blev en hel del aussie i min mage samt extrema mängder pasta och sås som innehöll mögligt paprika och vitt vin, (självklart Camillas idé).
Nu har jag precis kommit hem från en liten "Mary-Keyprovning" med Ronja, Eve och Alison. Den gick ut på att bli hjärntvättad och köpa dyra, men säkert bra produkter. Vi kände att det var en nice grejj men att man kan göra roligare saker för 3500 än att köpa hudprodukter.
Men men - thats it. Cred till er om ni pallade läsa allt detta och ännu mer cred om ni brydde er! Här kommer lite bilder.





happy face!

NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅGON, (jag säger inte vem)... HAR PRECIS KÖPT EN RESA TILL MALAGA!!! 16-23 juni, då jävlar kör vi!




bra och dåligt

Idag har jag shoppat! Ett par nya tights med skinndetaljer! Det var inte igår jag spenderade pengar på kläder så jag kände att det var dags. Sen finns det ju inte en chans i världen heller att jag klarar att gå in på H&M utan att komma ut med en påse. Det blir något läskigt jag-måste-ha-sug i magen på mig..
Sitter på jobbet nu och blir så förbaaaaaaaaaaannad! Varför, VARFÖR får vi inga nya ringlistor? IDIOTI! Tänker gå hem och laga mat. Punkt slut.

Här får ni lite vår av mig

Hej mina fina vänner!
Nu mår jag bättre. Solen skiner och jag sitter i min soffa och pluggar. Det är rätt kul måste jag medge, det där med renässanskulturen, humanister, skulpturer och Italienska snubbar.. Lite mindre kul att leta fakta om Härlandas befolkningsstruktur, men det håller!
Idag är planen att glida runt i pyamas och se fram emot vårsaker. Solen ger mig nämligen lite hopp. Jag vill köpa converse, ett par balla brillor, sätta mig på en jävla uteservering och röka. puss





löjlig lista..

Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
charlottan och hanna

Hur lång är du? 154,5 för att vara exakt

Vilken är den senaste filmen du sett? new moon

Föredrar du att ringa eller skicka sms ? beror lite på vem det är till

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta

När såg du senast din mamma?
två timmar sedan?

Icke godkänt i något ämne? inte än..

Mvg i något? ja

När vaknade du idag? tjugo över 7

Vilken är din favoritplats? eriksberg, på sommaren

Vilken plats föredrar du minst? höghusområden, typ ghetton, det ger mig ångest

Vart tror du att du befinner dig om tio år? låter tiden visa vägen

Hur stor är din säng? 120 cm

Var har du bott/bor? limared, tranemo, göteborg

Tycker du om kinamat?
ja

Tycker du om kaffe? ja

Vad dricker du helst till frukost?
vatten

Kan du spela poker? haha kan och kan.. jag försöker

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
ja! min vän johanna ehres

Vill du ha barn? absolut

Kan du några andra språk än svenska?
engelska, tyska - lol

Föredrar du havet eller en bassäng? havet, lätt

Vad spenderar du helst pengar på? hatar den frågan

Kan du rulla med tungan? Eh nej

Vem är den roligaste människan du känner? hmmm

Vad har du för ringsignal? sony ericson-skiten

Dansar du i bilen? alltid

När var du i kyrkan senast? julavslutningen

Vad ska du göra ikväll? lyssna på musik och dö


sorg

Fyfan vilket sjukt lov.. Bloggar mer när jag mår bättre!

lol




Med jämna mellanrum plockar jag fram min gamla webbkamera och med jämna mellanrum super jag och mina vänner oss fulla hemma hos Emily. TAGGGGAAAAAAAAA

new shit

Åh gud. Läste precis igenom min blogg, och överallt så STÅR DET JU OM MAT(!!) Mat och flöt? Vart är världen påväg? Varför står det inte om politik, tankar och crazy saker jag har varit med om? Jag måste vara en jobbig människa som inte kan sluta tänka i banorna MAAAAT.. Men juste, appropå mat det så fixade jag faktiskt ett nytt bambakort idag! Ja ni vet, Hvitfeldtska ska ju vara så speciella och ha "studentcard" och har man tappat det och vill ha en ynka liten tallrik, så att man får smaka dom fantastiska krögarbiffarna så får man sig en knäpp på näsan av våra monstertanter. Så det var bara att punga ut 50 kronor ur plånkan och se glad ut. (Dock några månader efter att kortet försvann, men bättre sent än aldrig, som jag brukar säga. Tror förresten inte Charlotte hade uppskattat om jag satt och slaffsade från hennes tallrik fo evah) Lyckades jag komma in på mat nu igen förresten?

Fuck, klockan är mycket och imorgon äre torsdag. Torsdag = skola, jobb och plugg = dags att sova. Nu. Men först ska ni få se lite new shit som jag har inhandlat. (Jag trotsar helt enkelt vintern och börjar köpa vår/sommarplagg)


en kaka

Kolla in min & Charlottes ROSA silviakaka. Den ser inte dum ut va?! (Tips till alla hjärtans dag!) Nejnej, inte alls en pik till Eric, haha!


bra

Imorgon ska jag träffa Camilla & Emelie efter skolan, BRAA! Känner på mig att morgondagen kommer bjuda på något alldeles extra. Nu ska jag krypa ner under täcket och pussa på Eric ♥




natt

Nu börjar jag bli less på vädret, och då menar jag riktigt jävla LESS!!!!!! Jag sitter som en nörd och kollar SMHI:s långtidsprognos med en gnutta hopp.. Det tjänar ingenting till eftersom det ska vara lika fucking kallt och äckligt en lång tid fram över. Jag är så fruktansvärt trött på min fula vinterjacka. Den har ingen poäng, ingen finess. Den är svart med röda detaljer och är bara allmänt FUL. Jag är trött på att halka och på att bli försenad vart man än ska, på grund av att snön fuckar upp västtrafiks system som i sin tur fuckar upp mina lärares humör som i sin tur fuckar upp mig och min dag. Jag vill ha grönt omkring mig, buskar, knoppar och den där underbara doften. FAN, vad jag längtar.

För övrigt blev det melodifestivalen ikväll och en herrans massa flöt. Nu, SOVA!


vill också äta chokladmus



Petters fyllde år i veckan och det firades igår på resturang Mykonos, och sedan hemma hos Erntsson! Jag blev äckligt avundsjuk på Petters presenter.. En chokladmutta från mig, Charlotte och Hannes. En dylanbok av Philip och någon annan crazy skämtbok av Frida. Gratis mat och gratis öl hela kvällen(!!) Vill också fylla år och bli bortskämd!

Är seg denna kväll. Seg men ändå taggad till tusen. Är lika taggad på att sitta hemma med familjen och kolla melodifestivalen som att vara ute och ränna ikväll igen. Lite klyven alltså..

Fler bilder från igår finns på fejjan =)

fihaiojfasojaiojfao

God morgon vänner.

Egentligen har jag bråttom, men jag kan ju inte svika er och skita i att skriva ett morgoninlägg, haaaaaalllllllå?!
Idag
ska jag klara krokäng utan att halka
redovisa om Italiens enande, utan att kolla ner i mina papper eller tappa bort mig
få tillbaka mitt geografiprov (hoppas jag), och få mins G (!!!!)
tjäna fett med cash på jobbet!


Idag



konstigt?

Nu mera lyssnar jag på Lady gaga och Rihanna. Känns bra. Känns som om allting blir lite roligare med galna brudar i lurarna. Jag är kvinnan som gillar vinterstuket. Ja ni vet, snöstorm, illamående och ingen Ehres i skolan. Och så vidare. Skrattar mig lycklig för varje snöflinga som faller, jag menar vem vill inte ut och åka pulka? Pulka är också min nya grejj. Kallt och blött inanför kläderna menar jag. Jaja förfan, jag har gått över till optimisternas tänkande. Ser allt från den ljusa sidan nu mera. Är fortfarande 17. Bitter? Absolut inte. Våt, kall och bitter, okej kanske lite då.  Tycker om att titta på bilder från den gamla goda tiden och tänka; vad fan hände? Tycker om denna ljuva elegi.
And you can see my heart beating. Förhoppningsvis.

mys på café java



Petter och Semlan lever sitt eget liv..

RSS 2.0