Söndag är inte min bästa vän

Vad är det egentligen som ligger och spökar över söndagar? Det är som en grått äckligt moln som ligger och lurar över mig. Ett moln som utsöndrar någon äcklig skit som åker in i min kropp, i min själ och bryter ner mitt psyke.

Det är då Ziggy kommer och hälsar på och allt blir bra igen!





Förra helgen..



it's aliiiveeeeeeeeeee

Mitt liv är segt. Men det har sin charm. Delade säng med Hanna inatt! Mysigt värre. Johanna befann sig i samma lägenhet men inte fan ligger hon och sover om nätterna nu för tiden som vi andra normala människor. Nej hon sitter och röker och pratar i telefon.. Det har väl sin charm det med kanske..

Leila, min lärare bad mig, hanna och johanna att stanna kvar efter lektionen idag och frågade oss vad vi pysslade med när vi var borta från skolan - alla tre på samma gång, HA HA. Tror hon att vi driver någon hemlig pundarverksamhet eller? Vi alla blev lite paffa och förklarade att det antagligen är en slump att vi är borta samtidigt. Det vi alla har gemensamt är att vi tycker att skolan är ett stort jävla skämt nu.
Dock planeras en resa till Spanien i sommar och det håller mitt humör stabilt. Jag drömmer om fina stränder och feta partykvällar.. WAAAAA!
Idag var jag på banken och kirrade ett sparkapitalkonto så nu är jag motiverad att börja spara lite pengar också!(Stina, läser du detta så ska du veta att du räknas in i resegänget!!)

Imorgon är det fredag och det innebär tyvärr inte en lektion längre UTAN 4!! Vart är världen påväg? Jaja, jag överlever nog.
Lisa, jag vet att jag skulle lägga in Halmstadsbilderna ikväll men min dator är så seg så jag drar ut ännu lite till på det)

Pussar och kärlek till alla underbara!


yo

Gud vilken dålig bloggare jag är. Eller bloggerska får man väl säga. Vem läser en blogg som uppdateras en gång i veckan på sin höjd? SKÄRPNING HÄR NU.
Lite hektiskt dag må jag säga.. Jag har varit på alla lektioner i skolan, chillat med mina bebisar och tjänat pengar för det. Nu ska jag iväg och hjälpa min kära mor med storhandling. Sedan ska jag pinas när jag pluggar geografiboken för att sedan.. NJUTA AV PARADISE HOTEL!!

hörs!

mmömömömömö

Hej vänner!
Sitter i Lisens mysiga lilla stuga i Halmstad och bloggar nu. Igårkväll var vi hemma och degade och åt goda kladdkakebakelser. Nu ska vi till ICA och handla lite shit tills ikväll. Det blir nämligen lite krök här med Lisas vänner!
Hörs senare! Ha en fin kväll.


Vackra kvinna!





HAHA, älska roliga kommentarer

Jag tror att en viss pojkvän blev lite ledsen när Catja åkte..

Postat av: You know who it is!
Catja was the best player in the house! end of story!

hej vänner!

Idag är det tisdag. En såndär tråkig, slapp och UNDERBART SKÖN tisdag! Fick skjuts hem från skolan, la mig och vilade lite och sen lagade jag middag till familjen. (Min matdag). Kan ni gissa vad jag lagade eller?! RÄTT! Köttfärsås och spagetti blir aldrig tråkigt! Om en stund ska jag träffa lilla Ronja och ta en promenad. Sen blir det paradise hotel, och SNACKA OM att jag blev glad igår när äckelcatja åkte ut!

ska inhandlas snart!

 

 

 

Vilken är snyggast?


Mot Halmstad!



I helgen ska jag hälsa på lillfisen!

MUMIN FÖR FAN!






Ta mig till värmen!

Jag är jättehängig idag. Huvudet och kroppen värker och så är jag förkyld. Inte kul! Det blir nog till att vara hemma imorgon och vila upp mig så att jag blir riktigt frisk någon gång. Vill ha vår och solsken nu..


Vår fina vår-tradition med vattenpipa på berget!

my loves

Ikväll har jag varit hemma hos Emily med de gamla vanliga, goa folket. Vi har hällt i oss vin, flummat och lekt en djup lek, som går ut på att alla ska säga två positiva saker om varje persons utseende och personliget. Det är en kul lek tycker jag, och den ger en riktig självfötroendeboost.
Nu är klockan kvart i tre och jag har tagit på mig en rutig gammal flanellpyamas som är köpt på typ lindex barnavdelning för hundra årsedan. Känns fint.

Lägger in bilder imorgon för nu vill jag bara decka DIRR!

den nya liksom!

Både jag och Eric fixar oss inför kvällen.. Gillar ni Erics nya look? Lite paradise-Andreas va? HAHAHA!

 

 

The notebook..



blir bara bättre och bättre för varje gång man ser den! Visst, lite översmöriga scener här och där men lätt en av de bästa kärleksfilmer jag vet och Ryan Gosling är ju inte dåligt snygg..


finfin fredag

Godkväll mina fina läsare! (Vänner, haha)

Har precis tagit en dusch och gosat ner mig i min säng. Jag och Charlotte satte oss på Café Vanilj efter skolan och blev kvar där i fem timmar, så nu känner jag mig lite seg, but still happy! Konstigt egentligen, att man blir seg eftersom man bara sitter still, dricker kaffe och tjötar!? Vi jobbade också på en äcklig historiaanalys och sedan tittade Kinell och Emily förbi.

Ikväll blir det - inte otippat - mys och onyttigheter med Viktoria och Emelie. GÖÖTTTT!




Längtar man inte efter uteserveringarna då eller?!

nästan klar!

Nu har jag kämpat i många timmar med bloggen, för att få den precis som jag vill. SHIT vad det är pilligt! Nu är den snygg, men det krävs absolut lite finjustering.

Imorgon är det fredag. Åh gud, vad jag gillar att skriva den meningen! Det ryktas om underjorden, men folket är rätt otaggade så vi får se vad som sker.
Det slutar väl med att jag sitter nertryckt i soffan - deppig, med en stor påse chips, och kollar let's dance. haha! Jag och Eric tittade förra veckan och det var faktiskt riktigt bra. Många sköna kändisar som tävlar, så jag kan inte riktigt bestämma mig för vem jag ska hejja på men det lutar nog mot Gudrun Schyman eller Elin Kling!





















Förresten! Vad gillar ni min present som jag fick av Siri från Polen?!


mat-tjat

Det luktar gott nerifrån köket.. Someone is hungry!!
(Ja, jag tycker om att fota mat. Det kommer ni få se mycket av här)


Äntligen!

Vilket jävla meck det har varit att fixa ny blogg! Men nu är den här.
Ny och fräsch och sååå 2010.. ha ha, skämt o sido.
Anledningen till att jag har gjort en ny blogg är för att jag vill vara lite mer anonym, och heter därför inte något med mitt namn. Jag är medveten om att det går att ha gästlösen men jag tycker att det ser så tråkigt ut! Och namnet Sommarvis.. haha, ja det får man helt enkelt tolka hur man vill!

(Bloggen kommer garanterat fräschas upp så fort som möjligt)(!)


RSS 2.0