90tal så det skriker om det




Jajajajajaaaa lov!!!

Tittar jag ut genom fönstret så ser jag en grå himmel och en regnig skagengata, men vad fan gör det en dag som denna?! Jag fick först och främst MVG på min svenska uppsats vilket verkligen INTE var väntat så jag vart hur nöjd som hellst. Sedan hittade jag en fin, grön vårparkas för ynka 150 :- på 2 hand och sist men inte minst..... JAG HAR PÅSKLOV! (Egentligen börjar det imorgon men jag inleder bestämt det HÄR OCH NU!

Nu ska jag laga lasagne, pus


vårdikt av Karin Boye

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra -
svårt att vilja stanna
och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.

zooey deschanel, snygg brud tycker jag

 


snart påsklov





Nu är det bara en vecka kvar till påsklovet, om ENS det!! Tisdag och onsdag är det kvar. Torsdag skiter jag i och sen är det ju långfredagen och låååååång ska den bli. Jag och Charlito ska måla påskägg och på kvällen är det tårtpartey för min kära vän Emily. Om allt går som det ska så blir det faktiskt tre födelsedagsfester under lovet. Inte illa.

-.-

fäst

banka, bankaaa... BAAAAANKAAAAAA


ELLER

ELLER så hottar jag upp min blogg som fan (!!!!!) Går i Alexanders fotspår och blir känd och ball och omtyckt?! Det låter som en plan det med...

så dött

Är inne i en seg period. Det känns ovärt att gå till skolan, ja till och med ovärt att lämna sängen. Plånboken är tom, jag har inga kläder och jag är allmänt irriterad på folk (och folks pojkvänner.. JA det är okej att pika i sin blogg). OCH VARFÖR FÅR JAG INTE KOMMENTARER I MIN STACKARS BLOGG?! Fan, nu tycker jag synd om mig själv också.





Men en härlig vårpromenad blev det idag iallafall :)

mumma


helgen

ALICE I UNDERLANDET! Vilken film! Såg den idag på bio med min fina familj, sedan gick vi och åt mat på en resturang på södra vägen. Gissa om jag tog pasta carbonara.. haha. Igår hade jag, alison, ronja och frida en liten överaskningsmiddag för eve som fyller 18 på tisdag. Oj vad jag inte kan fatta att folk blir myndiga. Var vi inte 13 nyss? Nu är det dags att bli vuxen, ta körkort, angagera sig i politiska val, ta hand om alla sina sparpengar, fonder och aktier själv (om man nu har några, lol), köpa cigg/snus lagligt, gifta sig.. Okej nu ska jag inte gå över gränsen..
men sjukt ändå.



grattis thaibaj

klockren


hej kom och hjälp mig

jag spelar neger och president på blip..............KAN DET BLI MER LOL?!

mich

Min kus och jag för ett tag sedan, saknar henne!



haha shit.. jävla alkoholistbilder

follow me down

Idag har jag

* Skrivit en svenskauppsats i fyra timmar.
* Gjort klart Härlandafilmen
* Åkt hem och njutit av vårsolen
* Sovit väldigt väldigt gott i min säng
* Chillat med Alli o Ronja
* Kollar Bröllopsfotografen, jeeevlar vilken bra film!

Nu ska jag försöka sööva lite till. Nattigos
(Ja Alison, låten var bra)

5 plus

Igår var jag på en kul 18årsfest hos Isaac och Elias. Idag skiner solen och jag vill ut och ta mig en lång lång promenad.

Charlies änglar (och Charlie självklart)


Johanna försöker skela..





Lägger antagligen in mer bilder på fejjan. GÖTTTAAAAAAAAA

ta mig till en annan tid

Då blir det till att pallra sig till skolan imorgon, BOOORING! Börjar dock halv tolv (och jag har då prov jag inte har pluggat till. Kommer heller inte öppna historieboken så det känns bra!) Sen är det geografi och då ska jag, c, Felicia och Elin klippa ihop våran grymma film om Härlanda. Hade Victor och Charlotte sovandes hos mig inatt, mysigt! Vi satt uppe och spelade plump och tjötade och lyssnade på min och Charlottes EXTREMT goa spotifylista som nu har blivit väldans lång och späckad med smöriga godingar från 60-talet. Me like. Varför levde man inte på 50-60talet? Balla kläder, balla bilar, ball musik?! Ska lätt styra upp en 60talsmaskerad någon dag i framtiden. Är ni på?



nu får ni fan ta och ge mig lite bekräftelse

Jag har en ny lover, Carla Bruni! Blev helt lycklig av filmen "500 days of summer" och inte minst av musiken i den. http://open.spotify.com/user/adaelisa/playlist/6j8YewXdt3ySx9HJHQaIuX


freitag i bilder



freitag

Haha mina läsarsiffror är ju ett skämt men jag överlever. Idag har varit en bra dag och det har även tagits lite fina bilder som jag kommer lägga in när jag orkar! Har hittat en underbar jacka, gjort ett idrottsprov & Charlotte har fått jobb på nbs. Jag och Charlotte har även lagat pastagratäng, kollat på fantomen på operan, ätit godis och nu ska vi ut och avnjuta en cigarett. Sedan kolla skräckfilm med Kate Hudson i, mumme!

så fin

hatar att komma på rubriker

Baletten va fin! Fin och riktigt imponerande. Lite seg dock, och så var det svårt att hänga med i handlingen men det var fett värt att slippa skolan och dega på balett! Nu är det engelskaglosor för hela slanten som gäller.. Håller på att lära mig ord som expandera, juridiskt utslag, integrera, högpresterande o.s.v :/ .. ovärt.
Förresten, jag hoppas att ni uppskattade mitt lilla morgonskämt! Satt faktiskt och skrattade åt mig själv, humor på HÖG nivå. Hörs!

dance, fucker, dance!

morning morning

Vaknade för en stund sedan. Sitter nu och avnjuter en kaffe i min säng samtidigt som jag sminkar mig. Dagens planer är att åka in till göteborsoperan för att se "Törnrosa" med kultureleverna, KUL! Sen ska jag och Charlito sätta oss ner och plugga på våra 100 fina engelskaglosor. Ikväll är det min matdag! Tips?!
Puse

(Juste, jag tänkte slänga in en liten dagens outfit också, jag är katt idag *FniZz*)


grattis min finaste

Ägnar massa tankar åt min CAMILLA som fyller 18 bast idag!



RSS 2.0